Florida i Bahami

10 dana, 8 noćenja
Min. 14 osoba
Hotel 3/4*
ND, P
Zrakoplovom
Polazak Povratak Cijena po osobi
PolazakPovratakCijena
Polazak: 1.11.2024.Povratak: 10.11.2024.1.11.2024.10.11.2024.2.990 
Pošaljite upit
GARANTIRANO

 

Glavni američki raketodrom i NASA-in svemirski centar Kennedy Space Center u Cape Canaveralu

Orlando – svjetska prijestolnica tematskih zabavnih i vodenih parkova

Krstarenje Bahamima s all inclusive uslugom i kabinom s balkonom

Krokodili i aligatori u nacionalnom parku Everglades

Key West, Miami

1. dan | Zagreb – Orlando

U zagrebačkoj zračnoj luci trebate biti dva sata prije predviđenog vremena polaska zrakoplova. Javite se na šalter za prihvat putnika i prtljage s oznakom zrakoplovne kompanije čiju kartu imate i prijavite se na letove. Zatim se uputite prema sigurnosnom pregledu. Odlazak prema većoj europskoj zračnoj luci gdje obavljate kontrolu putovnica i presjedate na let za SAD. Obroci u zrakoplovu za vrijeme interkontinentalnog leta. Dolazak u Orlando u poslijepodnevnim ili večernjim satima, obavljanje graničnih formalnosti i preuzimanje prtljage. Smještaj u hotel na širem području Kissimmee. Noćenje.

 2. dan | Kennedy Space Center

Doručak. Cjelodnevni izlet na glavni američki raketodrom i NASA-in svemirski centar u Cape Canaveralu. S njega su lansirani prvi američki sateliti, sve američke svemirske letjelice s ljudskom posadom, a među njima i prvi ljudi na Mjesec te raketoplani Space Shuttle. Upoznat ćemo se s putovanjima u svemir i svemirskom tehnologijom. Ulaznica uz doplatu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan | Tematski zabavni ili vodeni park

Doručak. Današnji dan je predviđen za zabavu na američki način, a pravo mjesto za to je upravo Orlando – svjetska prijestolnica sa čak 16 tematskih zabavnih i vodenih parkova. Odlazak u tematski zabavni ili vodeni park po Vašem izboru. U ponudi su Magic Kingdom, EPCOT, Hollywood Studios, Animal Kingdom, Universal Studios Florida, Universal Islands of Adventure, SeaWorld Orlando, LEGOLAND Florida, Peppa Pig, Typhoon Lagoon, Blizzard Beach, Universal Volcano Bay, Aquatica Orlando, Discovery Cove, LEGOLAND vodeni park, Island H2O Live!. Ulaznice nisu uključene i mogu se kupiti online. Više informacija možete pronaći na https://www.visitorlando.com/things-to-do/theme-parks/ Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan | Ukrcaj na brod i krstarenje

Doručak. Vožnja do Miamija i ukrcaj na kruzer Carnival Conquest. Smještaj u dvokrevetne kabine s balkonom. Isplovljavanje u 15:30. Obroci na brodu na osnovu all inclusive ponude. Noćenje.

5. dan | Plovidba

Plovidba i uživanje u sadržajima na brodu. Noćenje.

6. dan | Princess Cays (Bahami)

Pristajanje u Princess Cays (Bahami) u 8:00 i boravak do 17:00. Mogućnost izleta uz doplatu. Noćenje.

7. dan | Nassau (Bahami)

Pristajanje u Nassau (Bahami) u 8:00 i boravak do 16:00. Mogućnost izleta uz doplatu. Noćenje.

8. dan | Key West – Nacionalni park Everglades

Uplovljavanje u Miami u 8:00 i iskrcaj s broda. Key West je najjužnija kontinentalna točka SAD-a. S kopnenim dijelom Floride povezan je sa ukupno 42 mosta. Ima najvišu prosječnu temperaturu u cijelom SAD-u. Nikada nije zabilježena temperatura niža od 5°C. Pijesak na plažama Key Westa je dopremljen sa Kariba. Iako je Kuba udaljena samo 144 km od Key Westa, ne vidi se ni pod kakvim vremenskim uvjetima. Ima vise barova po glavi stanovnika nego bilo koje drugo mjesto, ali istovremeno ima i više crkava po glavi stanovnika nego bilo koje drugo mjesto. Četrdesetak polidaktilnih (višeprstnih) maca koje žive u Hemingwayevoj kući imaju 6 prstiju jer potječu od Hemingwayeve mace koja je imala taj poremećaj. U povratku ćemo navratiti u Nacionalni park Everglades. Preporučujemo (uz doplatu) posjet farmi aligatora sa show predstavom, vožnju brzim čamcem kojeg pogoni propeler zrakoplovnoga motora te „druženje“ i fotografiranje s aligatorima. Smještaj u hotel u Miamiju ili okolici. Noćenje.

9. dan | Miami

Doručak. Ovisno o vremenu leta i transfera u zračnu luku, kraći razgled središta Miamija. Transfer u zračnu luku i prijava na letove. Zatim se uputite prema sigurnosnom pregledu i kontroli putovnica. Odlazak prema Starom kontinentu. Obroci u zrakoplovu za vrijeme interkontinentalnog leta. Noćni let.

10. dan | Zagreb

Dolazak u veću europsku zračnu luku gdje presjedate na let za Hrvatsku. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim ili večernjim satima i preuzimanje prtljage.

 

Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi

2.990 €

Cijena paket-aranžmana uključuje

 • zrakoplovne karte u ekonomskom razredu na relaciji Zagreb – Orlando i Miami – Zagreb
 • 4 noćenja s doručkom u hotelima turističke kategorije (približno europske 3*-4*) u dvokrevetnoj sobi:
 • Orlando                  3 n/d  šire područje Kissimmee/Orlando          (3 noćenja s doručkom)
 • Miami                     1 n/d  šire područje Miamija                                 (1 noćenje s doručkom)
 • krstarenje Bahamima na osnovu 4 noćenja s all inclusive uslugom (svi obroci uključeni) i smještajem u dvokrevetnoj kabini s balkonom
 • prijevoz klimatiziranim kombijem, minibusom ili autobusom prema programu putovanja
 • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku za vrijeme boravka u SAD-u
 • ulazak u nacionalni park Everglades
 • jamčevinu za turistički paket-aranžman i osiguranje ugovorne odgovornosti organizatora putovanja

Cijena paket-aranžmana ne uključuje

 • ESTA-ino odobrenje: 21 $
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti – PREPORUČUJEMO! Cijena osiguranja na upit.
 • doplatu za jednokrevetnu sobu i jednokrevetnu kabinu na brodu 1.150 € – obavezna doplata ako osoba spava sama
 • ulaznice za tematske zabavne i vodene parkove
 • izlete na brodu, osobnu potrošnju za posebna pića ili usluge, napojnice
 • preporučene ulaznice

Preporučeni skup ulaznica

 • cjelodnevni izlet na glavni američki raketodrom i NASA-in svemirski centar Kennedy Space Center u Cape Canaveralu 105 €
 • posjet farmi aligatora, show predstava, vožnja brzim čamcima koje pogoni propeler zrakoplovnoga motora te „druženje“ i fotografiranje s aligatorima 165 €

Plaćanje

Pri prijavi se uplaćuje 50 % iznosa cijene paket-aranžmana po osobi, preostalih 50 % iznosa cijene paket-aranžmana po osobi uplaćuje se 60 dana prije polaska. Plaćanje je na IBAN agencije ili kartično u poslovnici u Zagrebu. Ako se putnik prijavljuje u razdoblju manjem od 60 dana prije polaska, pri prijavi uplaćuje cjelokupni iznos cijene paket-aranžmana.

Dokumenti potrebni za putovanje!

Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u SAD. Pri prijavi obavezno šaljete agenciji presliku stranice sa slikom na e-adresu: info@mtravel.hr

ESTA ili viza nužna je hrvatskim državljanima za putovanje u SAD.

Kreditna kartica ili debitna kartica na ime putnika obavezna je kod prijave u hotel. Kartica se autorizira na iznos depozita za evl. troškove u hotelu. Ako niste učinili dodatnih troškova, autorizirani iznos se kod odjave iz hotela automatski poništava.

Putno osiguranje

Preporučujemo putno osiguranje! Cijena osiguranja na upit. Osiguranje se uplaćuje isti dan kada i paket-aranžman, ali u odvojenoj transakciji. Osiguranje se uplaćuje na IBAN agencije.

ESTA

Hrvatski državljani koji nemaju važeću američku vizu moraju se registrirati u elektronički sustav za odobravanje putovanja. Registracija se obavlja online. Potrebna je putovnica s ugrađenim računalnim čipom (biometrijska putovnica) i kreditna kartica. Hrvatski državljani koji imaju važeću američku vizu ne moraju se registrirati pri ESTA-i. Ako putnik želi asistenciju pri apliciranju za registriranje u elektronički sustav za odobravanje putovanja, usluga tražene asistencije s troškom ESTA-e i pripadajućim PDV-om iznosi 80 € po osobi. Agencijska asistencija nije obavezna; znači da putnici mogu sami rješavati ESTA-u. Više informacija na mrežnoj stranici Ministarstva domovinske sigurnosti SAD-a na poveznici https://esta.cbp.dhs.gov/

Opći uvjeti poslovanja

Sastavni su dio programa putovanja i ugovora o putovanju u paket-aranžmanu. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju u paket-aranžmanu ili uplatom predujma suglasni ste s navedenim uvjetima.

Najmanji broj osoba potreban za ostvarivanje paket-aranžmana

14

Rok u kojem organizator može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu ako najmanji broj osoba ne bude dosegnut

20 dana prije početka paket-aranžmana