Meksiko

10 dana, 7 noćenja
Min. 15 osoba
Hotel 4*
ND
Zrakoplovom
Polazak Povratak Cijena po osobi
PolazakPovratakCijena
Polazak: 6.10.2024.Povratak: 15.10.204.6.10.2024.15.10.204.1.890 
Pošaljite upit
GARANTIRANO
PolazakPovratakCijena
Polazak: 8.11.2024.Povratak: 17.11.2024.8.11.2024.17.11.2024.1.990 
Pošaljite upit
GARANTIRANO

Cancun - Playa Del Carmen - Chichen Itza - Tulum & Coba - Holbox - Isla Mujeres - Cenote Calavera & Grand Cenote

1. dan | Zagreb – Istanbul

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija s pratiteljem putovanja. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 08:55 na liniji TK1054 (Turkish Airlines). Dolazak u Istanbul predviđen je u 12:15h. Nastavak putovanja prema Cancunu u 20:50h na liniji TK189 (Turkish Airines).

2. dan | Istanbul – Cancun – Playa Del Carmen

Dolazak u Cancun predviđen je u 07:00h. Prijevoz do hotela 4* u Playa Del Carmen. Boravak u hotelu na osnovi noćenja s doručkom. Noćenje.

3. dan | Playa Del Carmen/ Fakultativni izlet Chichen Itza, Cenota Saamal, Valladolid

Doručak. Danas predlažemo odlazak na fakultativni izlet Chichen Itza, jedno od najpoznatijih arheoloških lokaliteta svijeta Maya uključeno u svjetsku baštinu UNESCO-a. Tokom razgleda zaustavljanje kod hrama Kukulkan kod koje možete doživjeti zanimljivi akustične fenomene. Odlazak do Haciende Selva Maya gdje ćete uživati u ukusnom yucatanskom buffet ručku. Nakon ručka odlazak do skrivenog dragulja – cenote Saamal. Cenote su rezultat urušavanja kamena vapnenca te izgledaju kao špilje bez svoda. Slobodno vrijeme za kupanje. Nakon kupanja odlazak do kolorističnog Valladolida poznatog naziva „Pueblo Magico“ (Čarobni grad) zbog svoje ljepote te kulturne i povijesne važnosti. U njemu se nalaze neke od najljepših kolonijalnih zgrada idealnih za fotografiranje. Povratak u hotel, noćenje.

4. dan | Playa Del Carmen/ Fakultativni izlet Tulum i Coba

Doručak. Danas predlažemo odlazak do jednog od najvažnijih arheoloških nalazišta Tuluma i Cobe. Prvo krećemo prema Cobi. Po dolasku se svakako odvažite popeti na Nohoch Mul, najvišu piramidu na poluotoku Yucatan. Ovo je jedinstveno mjesto jer se nalazi usred džungle od kuda se pruža spektakularni pogled, a obično se čuju majmuni, ptice i druge lokalne životinje. Ručak u sklopu izleta. Nastavljamo put prema Tulumu, impresivnog arheološkog nalazišta i jednog od najznačajnijih mayanskih obalnih gradova. Nalazi se na jedinstvenoj lokaciji na obali Quintana Rooa. Slobodno vrijeme za odmor i fotografiranje. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan | Playa Del Carmen/ Fakultativni izlet otok Holbox

Doručak. Danas preporučamo odlazak na otok Holbox na bijele pješčane plaže. Raniji odlazak iz hotela te vožnja prema luci Chiquila (ca 2h). Slijedi vožnja trajektom od ca 20 min do otoka Holbox, prekrasnog i mirnog otoka na sjeveru meksičkog poluotoka Yucatan. Dio je prirodnog rezervata Yum Balam, od kopna odvojen lagunom Yalahau koja je dom flamingosima i pelikanima. Po dolasku uživat ćete u dvosatnom izletu brodom uz posjet glavnim obilježjima otoka: Isla Parajos ( raj za promatrače ptica), Isla Pasion (Otok strasti). Povratak u centar grada na ručak (uključen u izlet). Slobodno vrijeme za opuštanje i istraživanje otoka. Povratak u hotel, noćenje.

6. dan | Playa Del Carmen/ Fakultativni izlet Isla Mujeres

Nakon doručka predlažemo odlazak na fakultativni izlet Isla Mujeres kojeg nazivaju i skrivenim karipskim rajem. Slijedi transfer do Cancuna. Slijedi ukrcaj na katamaran. Tokom vožnje uživajte u domaćim pićima (uključena u cijenu izleta). Po dolasku na otok možete roniti, plivati i uživati u ljepotama tirkiznog karipskog mora ili kupovati suvenire u šarenim uličicama otoka. Slijedi ručak u lokalnom restoranu na plaži (uključen u cijenu izleta). Isprobajte lokalno piće Caribe cooler (alkoholno piće poput cidera voćnog okusa) a Mojito je naravno neizostavno piće na ovom otoku . Otok je bez prometa, koriste se električna golf vozila. Slijedi povratak katamaranom do Cancuna te dalje transferom do hotela. Noćenje.

7. dan | Playa Del Carmen/ Fakultativni izlet Cenote Calavera i Grand Cenote

Doručak. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet Cenote Calavera i Grand Cenote. Doživite mayansku prirodu u dvije najljepše i nevjerojatne cenote na Yucatanu. Cenote su vrste špilja nastale urušavanjem vapnenca, formiraju prirodne bazene u kojima je kupanje poseban doživljaj. Prvo odlazimo do cenote Calavera udaljene ca min od Tuluma. To je jedinstvena cenota poznata kao Temple of Doom. Slobodno vrijeme za kupanje i fotografiranje. Slijedi ručak (uključen u cijenu izleta). Odlazak do Gran Cenote udaljene ca min od Tuluma. Slobodno vrijeme za plivanje i ronjenje uz zanimljive prizore stalagmita i stalaktita. Povratak u hotel, noćenje.

8. dan | Playa Del Carmen

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe u ovom poznatom turističkom mjestu koje nudi pregršt turističkih aktivnosti. Kako je dan pred polazak navečer preporučamo odlazak na zajedničku tradicionalnu večeru s marijačima (uz doplatu). Noćenje.

9. dan | Playa Del Carmen – Cancun – Istanbul

Rano ujutro prije odlaska breakfast box. Odjava iz hotela te odlazak prema zračnoj luci Cancun. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 08:45h na liniji TK189.

10. dan | Istanbul – Zagreb

Predviđeno slijetanje u Istanbul u 04:55h.
U 06:55h nastavak leta prema Zagrebu na liniji TK1053. Povratak u Zagreb predviđen u 08:00h.

Cijena paket-aranžmana uključuje

 • Prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb–Cancun–Zagreb (Turkish Airlines)
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelu 4* u Playa Del Carmen na osnovi 7 noćenja s doručkom
 • povratni transfer od zračne luke do hotela
 • pratitelja putovanja
 • troškove organizacije

Cijena paket-aranžmana ne uključuje

 • dodatne obroke
 • fakultativne izlete
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • napojnice
 • putno zdravstveno osiguranje